Visum Vietnam kosten

De kosten van een visum voor Vietnam


Als je op vakantie gaat naar Vietnam, kost dit natuurlijk geld en heb je ongetwijfeld een bepaald vakantiebudget in je hoofd. In dit budget zit natuurlijk je vliegticket, maar zit ook je verblijf, het eten dat je nuttigt tijdens je vakantie, eventuele kosten om te shoppen en leuke dingen te doen en vervoer in Vietnam, maar er zijn ook kosten die veel mensen vergeten wanneer ze een overzicht maken van hun vakantiebudget. Zo zijn de kosten voor een visum voor Vietnam kosten die niet veel mensen meenemen in hun kostenplaatje, terwijl deze kosten wel nodig zijn om op vakantie te kunnen gaan naar Vietnam. De kosten voor een visumaanvraag zijn niet altijd even goedkoop, zeker niet als je je visum aanvraagt via de ambassade van Vietnam in Nederland. Hieronder vertellen wij je meer over visumkosten voor een visa voor Vietnam.

Vietnam view

Visumkosten voor een visumaanvraag via de ambassade

Als je je visa voor Vietnam aanvraagt via de ambassade van Vietnam in Nederland, betaal je vaak hoge kosten. Deze hoge kosten worden gedeeltelijk veroorzaakt door de meerdere bezoekjes die je aan de ambassade moet brengen, maar ook door de eventuele reiskosten die je moet betalen om bij de ambassade te komen (dit geldt alleen voor mensen buiten Den Haag, omdat de Vietnamese ambassade in Nederland gevestigd is in Den Haag). Een visumaanvraag kan zo oplopen tot een onwenselijk hoog bedrag; iets wat mensen vaak niet incalculeren wanneer ze een overzicht maken van het bedrag dat ze willen reserveren voor hun vakantie. Gelukkig is er een goedkopere manier om een visum aan te vragen voor Vietnam.

Vietnam water

Een visum on arrival aanvragen voor Vietnam


Als je naar Vietnam gaat, kan je er ook voor kiezen om je visumaanvraag niet via de ambassade, maar via een online bedrijf te regelen. Je vraagt in dit geval je visum aan via een bedrijf met contacten in Vietnam, zoals wij. Wij vragen jou dan om online een aantal papieren in te leveren, zoals een kopie van je geldige paspoort en een ingevuld visumformulier, waarna wij jouw visumaanvraag in behandeling nemen. Het aanvragen van een visa on arrival kost bij ons slechts €20,95 en kan binnen drie werkdagen geregeld zijn, mits al jouw papieren in orde zijn en mits je paspoort vanaf de datum dat je in Vietnam bent nog zes maanden geldig is. Dit is dus heel eenvoudig! Als je een visa on arrival aanvraagt, krijg je van ons een autorisatiebrief. Deze brief neem je mee naar Vietnam en met deze brief haal je, wanneer je eenmaal aangekomen bent op het vliegveld van Vietnam, je visa on arrival op. Geen gedoe, geen tripjes naar de ambassade, een snelle visumaanvraag en lage kosten! Dat wil toch iedereen?! Neem dus snel contact met ons op. Dan helpen wij jou verder met het aanvragen van je visa on arrival voor Vietnam!