Visum Vietnam aanvragen

Een visum aanvragen voor een reis naar Vietnam


Op vakantie naar Vietnam heerlijk zonnen op stralend, witte stranden, een duik in de koude zee terwijl het buiten heet is, genieten van een cocktail met een adembenemend uitzicht, lange wandelingen door de jungle en genieten van de cultuur en het heerlijke eten in de grote Vietnamese steden. Het klinkt als een sprookje! Veel mensen kiezen voor Vietnam als vakantieland, mede vanwege alle prachtige natuur die Vietnam te bieden heeft. Hoewel je voor Vietnam wel een visum nodig hebt, zijn er weinig mensen voor wie dit een reden is om niet naar Vietnam te gaan. Het aanvragen van een visum voor Vietnam is namelijk heel eenvoudig. Er zijn verschillende manieren om een visum voor Vietnam aan te vragen, maar de kosten voor het aanvragen van een visum voor Vietnam verschillen behoorlijk. Hieronder zetten wij alles voor je op een rijtje!

vietnam pad in natuur

Je visum aanvragen via de ambassade: lang wachten en hoge kosten

Een visumaanvraag doen bij de ambassade: dat is de visumaanvraag die het snelste bij mensen opkomt als ze denken aan het aanvragen van een visum voor Vietnam. Het aanvragen van een toeristenvisa voor Vietnam is echter helemaal niet zo goedkoop en makkelijk als je dit via de ambassade doet, omdat je vaak lang moet wachten op je visum en je hoge kosten betaalt voor je visum. Er is een eenvoudigere manier waarop je je aanvraag voor een visum voor Vietnam kunt regelen. Lees snel verder en ontdek dé manier om snel aan je visum voor Vietnam te komen!

Een visum on arrival aanvragen voor Vietnam

Je visumaanvraag voor Vietnam kan je ook op een andere manier regelen. Als je een visum on arrival voor Vietnam aanvraagt (ook wel een e visa genoemd), betaal je lagere kosten voor je visum en wacht je minder lang. Als je je visum on arrival via ons aanvraagt, betaal je slechts €20,95 en heb je je visum, als alles in orde is, binnen drie werkdagen geregeld. Je ontvangt dan van ons een autorisatiebrief. Deze autorisatiebrief neem je mee naar Vietnam en hiermee haal je, eenmaal aangekomen op het vliegveld van Vietnam, je visum on arrival op. Zo betaal je dus weinig kosten voor je visum voor Vietnam en heb je toch snel je visumaanvraag geregeld. Een visum on arrival of een e visa is dus een goed alternatief voor het aanvragen van je visum voor Vietnam.

Voorwaarden om een visum on arrival aan te vragen


Om een visum on arrival voor Vietnam aan te vragen moet je natuurlijk de kosten voor de visumaanvraag betalen, moet je een paspoort hebben dat nog minstens zes maanden geldig is vanaf de datum dat je arriveert in Vietnam en moet het gaan om het aanvragen van een toeristenvisum. Ook moet de informatie die jij invult op het visumformulier correct ingevuld zijn. Als dit allemaal klopt, heb jij een visum on arrival voor Vietnam voor lage kosten en heb je je autorisatiebrief, om in Vietnam je visum on arrival op te halen, snel in huis!