Visa on arrival Vietnam

Een visa on arrival aanvragen voor een reis naar Vietnam

Een visum aanvragen voor Vietnam: al vele mensen hebben dit gedaan. Vietnam wordt een steeds populairder vakantieland en tegenwoordig zijn er ontzettend veel mensen die backpacken door Azië en Vietnam hierbij absoluut niet over willen slaan. Een visumaanvraag voor Vietnam is meestal geen ingewikkeld proces, maar de kosten voor de visumaanvraag kunnen vaak de spuigaten uitlopen. Bovendien doet de Vietnamese ambassade in Nederland (gevestigd in Den Haag en bereikbaar tijdens openingstijden) vaak lang over een de aanvraag van een visa. Gelukkig is er een manier waarop je sneller, goedkoper en eenvoudiger een visa voor Vietnam kunt aanvragen. Ben je benieuwd hoe dit precies werkt? Lees dan snel verder en ontdek alles over een visum on arrival voor Vietnam!

Wat is een visum on arrival?

Een visum on arrival is een visum dat voor jou aangevraagd wordt via een bedrijf met contacten in Vietnam. Het gaat hierbij meestal om een toeristenvisum: een visum dat wordt aangevraagd door mensen die puur voor ontspanningsdoeleinden naar Vietnam afreizen. Een visum on arrival is, zoals de term het al zegt, een visum dat je pas bij aankomst in ontvangst neemt. Hiervoor heb je uiteraard, bij aankomst in Vietnam, wel een bewijs nodig om aan te tonen dat jouw visumaanvraag in goede orde is verlopen en dat je vanuit Nederland je visumaanvraag netjes geregeld hebt. Om dit te kunnen regelen in Vietnam, krijg je een autorisatiebrief die je mee moet nemen op reis naar Vietnam. Bij het inleveren van deze autorisatiebrief kan jij op het vliegveld van Vietnam je visum on arrival in ontvangst nemen.

Hoe werkt de aanvraag van een visa on arrival voor Vietnam?

De aanvraag van een e visa of een via on arrival voor Vietnam is heel eenvoudig. Een e visa kan je gewoon online aanvragen als je de juiste papieren inlevert. De aanvraag van een e visa hoeft niet per se vanuit Nederland gedaan te worden, maar kan ook gedaan worden vanuit het buitenland als je bijvoorbeeld al begonnen bent aan je rondreis door Azië. De kosten voor een zogenoemde ‘visa Vietnam application’ bedragen €20,95 wanneer je je visa on arrival voor Vietnam via ons aanvraagt. Meestal kunnen wij je al binnen 3 werkdagen je autorisatiebrief toesturen, waarna je direct naar Vietnam kunt vertrekken. Dat is dus heel snel!

Visum voor Vietnam aanvragen voor Nederlanders in 2017

Ga jij dus als Nederlander in 2017 op reis naar Vietnam en wil je graag op een snelle, goedkope en makkelijke manier een visum aanvragen? Dan is het online aanvragen van een e visa of een visa on arrival voor Vietnam de perfecte optie! Je bespaart jezelf tijd, geld en moeite en kunt al binnen zeer korte tijd onderweg zijn naar Vietnam. Heb je vragen? Stel ze ons gerust. Wij helpen je heel graag verder!