E-visa

Een e visa voor Vietnam aanvragen

Ga je als toerist op reis naar Vietnam om te genieten van de prachtige natuur, de geweldige cultuur en het heerlijke eten dat dit land jou te bieden heeft? Wij snappen dat! Vietnam is een prachtig land dat ontzettend veel te bieden heeft aan mensen die van reizen houden. Voordat je vertrekt naar Vietnam moet je een toeristenvisum of visa aanvragen, zodat je, bij aankomst op het vliegveld, ook daadwerkelijk het land in mag om te kunnen genieten van je vakantie. Het aanvragen van een toeristenvisum kan op verschillende manieren en de meeste mensen regelen hun visumaanvraag via de ambassade. Echter, je kunt je visum voor Vietnam ook online aanvragen. In dit geval spreken we van een e visa: een visa voor Vietnam dat online aangevraagd kan worden en waarvoor je lage kosten betaalt. Klinkt dit niet ideaal? Lees snel verder als je meer wil weten over het aanvragen van een e visa voor Vietnam; een zogeheten visa on arrival.

Wat is een visa on arrival?

Een visa on arrival: de term zegt het eigenlijk al. Een visa on arrival voor Vietnam houdt in dat je dit visum pas ophaalt wanneer je arriveert in Vietnam. Voor een visa on arrival of een e visa moet je wel een visumaanvraag doen, maar dit gaat niet via de ambassade van Vietnam in Nederland en voor de aanvraag van een e visa of een visum on arrival hoef je je aanvraag niet op locatie te regelen. Een e visa voor Vietnam kan je online aanvragen. Je levert de benodigde formulieren online in bij een bedrijf met connecties in Vietnam, waarna dit bedrijf de aanvraag voor jou in gang gaat zetten. Wanneer je aanvraag wordt geaccepteerd, ontvang jij een autorisatiebrief. Met deze brief kan jij, eenmaal aangekomen in Vietnam, je visa on arrival ter plekke ophalen en kan je genieten van je welverdiende vakantie. Zo eenvoudig kan het dus gaan!

Wat kost een e visa of een visum on arrival voor Vietnam?


De kosten van een e visa of een visum on arrival voor Vietnam hangen volledig af van het bedrijf dat jij inschakelt om jouw visa on arrival te regelen. Als je jouw visumaanvraag voor je e visa online via ons regelt, betaal je slechts €20,95 en ontvang je, in de meeste gevallen (afhankelijk van de correctheid van de formulieren die jij bij ons inlevert en afhankelijk van de geldigheid van jouw paspoort), binnen drie dagen jouw autorisatiebrief. Je kunt dus bij het aanvragen van een e visa in de meeste gevallen heel snel afreizen naar Vietnam. Dit is handig als je een last-minute reis boekt, of wanneer je al in Azië bent en je besluit tóch een bezoekje te willen brengen aan Vietnam. Omdat het aanvragen van een e visa voor Vietnam volledig online gedaan kan worden, kan je ook vanuit het buitenland een e visa aanvragen. Perfect!